Productontwerp

Verlichting of kunst? – Stijlvol Wonen

Wandverlichting / Designverlichting / Luxe interieur / Kunstwerk / Modulair product

Client:                                   Afmetingen:
Professioneel.                     Serie

Sector:                                   Locatie:
Productontwerp                   Nederland

The Wallpanels

Deze lampencollectie is ontworpen om te clusteren. Om overdag een kunstwerk of wandbekleding van niveau te zijn, maar tegen de avond te ontwaken als verlichting. Panelen met en zonder verlichting, geschikt voor iedere wand. De zorgvuldig gekalibreerde LED-technologie die de lampen voedt, is discreet geïntegreerd en straalt haar licht door de berekende diffuser. Op de loer om geactiveerd te worden in de avond.

De WallPanels vormen een cluster-baar, modulair verlichtingssysteem voor aan de wand. Bestaande uit panelen van 600x400mm. Deze panelen zijn leverbaar als verlichtingselement (gecurved) of als recht vlak zonder verlichting en overal naar wens te plaatsen. Dit maakt het product niet alleen geschikt als modulaire verlichting, maar ook als modulaire wandbekleding in verschillende ruimten.

 

Alle panelen worden met de hand verwerkt en gewalst uit massief materiaal. In bovenstaand geval ging het om een massief messing armatuur waar handmatig deze bewerking over is aangebracht. Ieder project, ongeacht de indeling of compositie, wordt bewerkt tot volgens ons perfectie in afwerking bereikt is. Denk bij andere materialen aan een leder, wit of zwart aluminium of volledig hoogglans en met de hand gepolijst messing.

Afmetingen per paneel:
Hoogte 400 mm
Breedte 600 mm
Diepte 165 mm Curved
Diepte 50mm Flat