Stunning

Een ontwerpstudio die jouw visie realiseert met onze ontwerp-expertise.

Heb je ooit op Google naar bepaalde afbeeldingen gezocht? Doe dit dan nog eens met het woord Stunning voor of na de zoekterm. Je vindt nog steeds wat je zoekt, maar de afbeeldingen zijn naar een nieuw niveau getild. Professioneler, boeiender en vooral mooier. Het Stunning team werkt zowel alleen als met partners gefocust en zonder ruis. We werken in meerdere disciplines om diepere betekenisvolle oplossingen voor onze klanten te creëeren.

Onze disciplines

Interieurontwerp

Doelgericht ontwerp gaat verder dan esthetiek. Het beantwoordt aan onze behoeften. Het levert positieve ervaringen op. Het begint bij mensen; hoe we verbinding maken met onze ruimtes en met elkaar. Hoe we de ruimte gebruiken en met welk doel. Ons bekroonde interieurteam werkt vaak samen met ons advies- en gedragsveranderingsteam en destilleert de cultuur, visie en merk van uw organisatie. Breng het ontwerp-DNA in kaart en creëer een omgeving die uniek is voor jou. Een ruimte die inspireert. Een ruimte gecreëerd met het oog op de toekomst – aanpasbaar, duurzaam en gezond.

Residentieel / Interieur / Tuinontwerp / In- en exterieur / Architectuur / Overloop binnen en buiten / Patronen en routines / Ruimte optimalisatie / Eenheid / Maatwerk / Belevingsoptimalisatie / Betaalbare oplossingen / Detailontwerp / Bouwbegeleiding / Meubeladvies / Duurzaamheid.

Productontwerp

Productontwerp voor professionals is het proces van het creëren en ontwikkelen van producten die voldoen aan de behoeften en wensen van een specifieke groep gebruikers, zoals zakelijke professionals. Het omvat het onderzoeken van doelgebruikers, het begrijpen van hun behoeften en het maken van ontwerpen die zowel functioneel als visueel aantrekkelijk zijn. Het einddoel is om producten te creëren die de ervaring van de gebruiker verbeteren, innoveren, goed verkoopbaar zijn, de efficiëntie op de werkplek verhogen of simpelweg een gat in de markt vullen.

Productontwerp voor Bedrijven / Commerciële haalbaarheid / Technische haalbaarheid / Idee-generatie / Productontwikkeling / Conceptontwikkeling / Branding / Realiseren van Visie / Traject begeleiding / Prototyping

Commercieel ontwerp

Bedrijven groeien, krimpen en evolueren. Dat geldt ook voor hun mensen en de vereisten voor de locatie. De wereld van bijvoorbeeld kantoren, restaurants, hotels of gyms is fundamenteel veranderd met variabelen als tijd, gedrag, ruimte en protocollen. Als werkplekstrategen werken wij nauw samen om een volledig inzicht te krijgen in een organisatie op alle niveaus. Het definiëren van processen, ruimtes, technologieën en faciliteiten naast het gedrag dat motiveert, de belevenis verreikt, de productiviteit verhoogt, groot talent vasthoudt of juist een blijvende herinnering achterlaat bij nieuwe en bestaande bezoekers.

Bedrijfsinterieur / Restaurant / Hotel / Educatie / Gym / Branding / Huisstijl / Benchmarking / Ruimtelijke analyse / Onderzoek / Merkbeleving / Conceptueel ontwerp / Routing / Beleving / Procesoptimalisatie

(Bouw) begeleiding

Een ontwerp is altijd een traject. Of het nu gaat om interieurontwerp, bouw of een productontwerp. Een goede begeleiding helpt jou ontzorgen en dit traject te stroomlijnen zodat taken op de juiste manier worden uitgevoerd en deadlines worden gehaald. We beheren de kwaliteit, de gemaakte afspraken en zorgen voor een heldere planning doormiddel van korte lijnen, goede administratie en duidelijke communicatie. En misschien wel het belangrijkst: Door offertes gericht aan te vragen met de juiste tekeningen en grijze gebieden weg te werken wordt de totale kostprijs aanzienlijk minder.

Ontzorging  / Kostenreductie / Bouwbegeleiding / Prototypebegeleiding / Beheer / Administratie / Planning en logistiek / Kwaliteitsbewaking / Opvragen offertes / Budgettering / Ordening / Deadlines / Ontwikkel-optimalisatie.

Social Purpose

Bij Stunning zijn we er trots op dat we meer zijn dan ontwerpers. We zien onszelf als aanjagers van sociale verandering en productinnovatie, met een verantwoordelijkheid om een betere wereld voor iedereen te creëren. Wij geloven dat ontwerp een krachtige tool is om de wereld een beetje beter te maken. Daarom richten wij ons met ons werk op het nastreven van een aantal specifieke sociale doelen.

Zo willen wij door te ontwerpen bijdragen aan de verbetering van de leefomgeving. Wij ontwerpen producten en omgevingen die rekening houden met de specifieke behoeften van mensen en die bijdragen aan hun welzijn. Dit betekent bijvoorbeeld dat we producten ontwerpen die comfortabel, veilig en gebruiksvriendelijk zijn. Terwijl wij dit doen, richten we ons op duurzaamheid. Wij geloven dat het ontwerpen van producten die milieuvriendelijk zijn een belangrijke verantwoordelijkheid is voor ons en onze opdrachtgevers. Daarom maken we gebruik van duurzame materialen en ontwerpen we producten die een lange levensduur hebben en die zo makkelijk mogelijk te recyclen zijn.

Interieurontwerp & Productontwerp

Verder streven wij ernaar om goed design toegankelijker te maken voor bepaalde groepen mensen. Dit betekent dat we producten ontwerpen die geschikt zijn voor mensen met beperkingen of voor mensen met beperkte middelen. Ons doel is om ervoor te zorgen dat iedereen de voordelen van design kan ervaren. In onze conceptontwikkelingen streven we innovatie na. Wij geloven in het ontwikkelen van nieuwe producten en oplossingen die verder gaan dan bestaande technologieën. Ons doel is om bij te dragen aan de vooruitgang van de samenleving door het creëren van nieuwe producten en oplossingen die het leven makkelijker en beter maken.

Tot slot streven wij ernaar om de kwaliteit van leven te verbeteren. Wij ontwerpen interieurs, ruimtelijke omgeving, projecten en producten die het dagelijks leven makkelijker en prettiger maken en die bijdragen aan de verbetering van de kwaliteit van leven. Bij Stunning zijn wij vastbesloten om onze sociale doelen te realiseren door het ontwerpen van producten en oplossingen die aansluiten bij de specifieke behoeften van mensen. Ontwerp en constructie hebben een enorme impact op onze planeet. Het is onze taak om ervoor te zorgen dat deze impact positief is. Milieu. Duurzaamheid. Welzijn. Het is onze verantwoordelijkheid om ruimtes te creëren die goed zijn voor iedereen. En de mogelijkheden zijn grenzeloos.

Jaar

2022

2022

2021

2021

2021

2019

2019

Publicatie

Stijlvol Wonen

Nationale Architectuurguide

Stijlvol Wonen

Stijlvol Wonen

Stijlvol Wonen

Tubantia

Stijlvol Wonen

Project

WallPanels – Products

Residentie Gronau – Projects

The Frame – Products

Jacuzzi Unique – Projects

The Scale – Products

All Seeing Eye – Artworks

New Moon – Artworks