01/02/2021

Neergestreken in Hengelo.

Stunning Hengelo

Nieuws

Neergestreken in Hengelo

Het hoofdkwartier van Stunning bevindt zich vanaf heden in de voormalige woonvilla van de fabrikantenfamilie Stork en is gevestigd in het hart van Hengelo Overijssel.

Hengelo staat bekend om zijn industriële verleden en is nu een moderne stad met een levendige economie en veel recreatieve mogelijkheden. Bewoners en bezoekers kunnen genieten van een scala aan winkels, restaurants, parken en culturele attracties. Daarnaast is Hengelo goed verbonden met de rest van Nederland dankzij de uitstekende vervoersverbindingen, waaronder de snelle treinverbinding naar grote steden als Amsterdam en Utrecht. Niet voor niets dat Hengelo in Amsterdam al boven de A1 staat.

Het leuke van het werken en ontvangen in een villa uit de jaren 1880, is het overweldigd worden door maatwerk. Iets waar wij als ontwerpers creatief door geprikkeld worden en in ontwerpresultaten naar streven. Zo is maatwerk in veel van de gevallen sluitsteen in zowel moderne en strakke ontwerpen als traditionele en warme stijlen.

Onze interieurontwerp diensten omvatten alles van raadgeving en ontwerp tot uitvoering en projectmanagement. Onze ontwerpers werken samen met u om uw wensen en eisen te begrijpen en deze te vertalen naar een ontwerp dat uw stijl en levensstijl weerspiegelt. Wij gebruiken de nieuwste technologieën en materialen om uw interieur te realiseren en streven altijd naar de hoogste kwaliteit en efficiëntie. En dat vanuit een oude Villa!

Villa Tichelwerk Stunning

© by Stunning News.

Stunning Favicon Negatief