Productontwerp

Materiaal-gefocuste wandarmaturen.

Minimalistisch / Modern design / Wandverlichting / Serieproductie / Productontwikkeling

Client:                                   Omvang:
Professioneel.                     Serieproductie

Sector:                                   Locatie:
Productontwerp                   Nederland

Minimalistische moderne wandverlichting.

Wij houden ervan de beste karaktereigenschappen van ieder materiaal naar boven te brengen. Dit kan gedaan worden door te polijsten, opruwen, chemisch ophalen of iedere andere technique die op een materiaal van toepassing is. In aanvulling hierop hebben we dit weten om te toeveren tot een ultra dunne, functionele wandlamp die het licht over een gehele wand weet te strijken.

De materialen die wij geselecteerd hebben, zijn gekozen op basis van hun eigenschappen. Eigenschappen die normaal, in de vormen waarin wij ze allemaal kennen, helemaal niet zichtbaar zijn. Wij zien het als een uitdaging deze eigenschappen uit het materiaal naar boven te halen. Dit kan zijn door het te polijsten, op te ruwen, chemisch te bewerken of iedere andere techniek die van toepassing is op het specifieke materiaal.

Een geselecteerde en afgewerkte schijf wordt ge- plaatst op een hoogwaardige backlight module (cri90+, 120led/pm). Het geheel heeft een diameter van 400mm en een dikte van 23 tot 39mm, afhanke- lijk van het gekozen materiaal.

Diameter 400 mm
Diepte 23-39 mm