WallPanels

"Verlichting of kunst?"    Stijlvol Wonen

Absoluut geen muurbloempje

Het ogenschijnlijk minimalistische en strakke design is geladen met hoogstandje in techniek. Gedurende de dag een wandbekleding van niveau, samen te stellen uit verschillende elementen en een geselecteerd scala van materialen. Tot de hele wand in de avond ontwaakt. Volume krijgt. Leeft.


De nieuwe lampencollectie is gemaakt om te clusteren. Panelen met en zonder verlichting, geschikt voor iedere wand. De zorgvuldig gekalibreerde LED-technologie die de lampen voedt, is discreet geïntegreerd en straalt haar licht door de wiskundig berekende diffuser. Op de loer om geactiveerd te worden in de avond.

Modulair systeem

De WallPanels vormen een cluster-baar, modulair verlichtingssysteem voor aan de wand. Bestaande uit panelen van 600x400mm. Deze panelen zijn leverbaar als verlichtingselement (gecurved) of als recht vlak zonder verlichting en overal naar wens te plaatsen. Dit maakt het product niet alleen geschikt als modulaire verlichting, maar ook als modulaire wandbekleding in verschillende ruimten.

Materialen

Alle panelen worden met de hand verwerkt en gewalst uit massief materiaal. In bovenstaand geval ging het om een massief messing armatuur waar handmatig deze bewerking over is aangebracht. Ieder project, ongeacht de indeling of compositie, wordt bewerkt tot volgens ons perfectie in afwerking bereikt is. Denk bij andere materialen aan een leder, wit of zwart aluminium of volledig hoogglans en met de hand gepolijst messing.

Catalogus en documenten

Om jouw interieurontwerp te versterken, kun je in de download area onze 3D-modellen gemakkelijk downloaden en rechtstreeks in jouw ontwerp plaatsen. Voor meer (technische) informatie hebben wij een catalogus beschikbaar gemaakt om te downloaden.

Meer uit onze Labels

Wandverlichting - Stunning - Framed.jpg

Frame

Framed Eclipse

Hanglamp - Stunning - The Scale.jpg

The Scale

Parel in een schelp

Stunning247081%20-%202_edited.jpg

Reflections

Handpolished Reflections