Studio Stunning

THE GENTLEMAN'S APPROACH

STUDIO 2019-02-07T09:25:57+00:00

Inhoudelijk

Architectenbureau stunning

Een jong en uniek bedrijf met een dubbele passie, ontwerp en productie, dat zich in eerste instantie richt op architectuur en vormgeving. Denk hierbij aan het ontwerpen van leefruimten, interieur en het vormgeven van architectuur. Gericht op het hogere segment. Hierbij pakken wij ook het visualiseren en finetunen voor professionals.

Oriënterend, naast architectuur, zijn wij producten gaan vormgeven. Van tafels, klokken tot lampen, met lampen als echte favoriet. Om deze wilde diversiteit overzichtelijk te houden, brachten we ieder onderwerp onder in een geschikt Label. Om onszelf te blijven ontwikkelen en motiveren, staan een aantal nieuwe labels reeds gepland voor 2018.

Meubels en lampen worden als volledig nieuwe producten ontworpen. Frisse en jonge ontwerpen met krachtigste kenmerken. High-end, design met luxe materialen, waanzinnige afwerking en gericht op het middelhoge tot hoge segment.  Deze worden ondergebracht onder hun eigen merknaam en krijgen een eigen website.

ONTWERP

DE OPLOSSING VOOR UW PROJECT

Architectuur, woning-, interieur- of productontwerp.

ONTWERP

Artist’s Impression

FINETUNEN VOOR PROFESSIONALS

Werk uit handen nemen. Veel sneller tot een presentatie komen. Enkel ontwerp maken en bestand versturen, Stunning resultaat terug in no-time.

VISUALISATIE

Portfolio

ONTWIKKELINGSPROCES ALS DESIGNERS

Hier vindt u een selectie van onze design projecten.

PORTFOLIO