The First Scale

"Licht uit de Toekomst"    Stijlvol Wonen

Helikopter - krik

"The First Scale van studio Stunning is een exclusieve lamp gebaseerd op het universum. De basis is een schelpvorm van handgebogen messing delen die doen denken aan de banen van planeten in ons zonnestelsel. Een glazen bol is de lichtbrond, die zich als een zon in de kern bevindt. De lamp is stoer maar luxueus en heeft een futuristische look. Dat een unieke belcihting verzekerd is moge duidelijk zijn. En exclusief is hij ook, slechts drie exemplaren zijn beschikbaar." - Stijlvol Wonen

 

Stunning Scale Artwork.jpg

Handwerk

Dit kunstwerk is met recht een tijdrover te noemen. Samen met Lui-Art Holland is ieder onderdeel met de hand bewerkt of verwerkt. Tot uiteindelijk een compositie bereikt is die ons verhaal kon vertellen. 

Dit beknopte universum de ruimte te geven, is hij geplaatst op een voet die in hoogte verstelbaar is. Niet alleen dat, maar ook de herkomst van de voet geeft een knipoog naar het hoog in de lucht brengen van objecten. Het gaat hier namelijk om een originele helikopter krik die altijd dienst heeft gedaan voor het vliegveld van Rotterdam.

Specificaties

Het kunstwerk is leverbaar in de kleuren zwart, wit of antraciet met een beperkte oplage van 3 stuks. Elk weegt 80 kg

 

Afmetingen

Hoogte: 1750mm
Breedte: 1000mm
Diepte: 800mm

Video Scale Artwork

Excellent Rotterdam

Behind the scenes. Eén van onze Scales heeft een steentje mogen bijdragen aan de modeshow Ivan Donev op de Excellent woonbeurs in Rotterdam. Een mooi georganiseerd evenement dat wij graag met jou willen delen.

Meer uit onze Labels

Stunning247081 - 2.jpg

Mirror 8

Handpolished Reflections

Wandverlichting - Stunning - WallPanels.

WallPanels

Clusterbare kunst

Stunning - New Moon Vliegveld Twenthe.jp

New Moon

De favoriet van