Frame

Omdat materiaal zo mooi kan zijn.

Met de juiste behandeling

Met de FRAME willen wij graag laten zien hoe mooi materiaal kan zijn wanneer je het juist behandelt. Dit betekent dat we een materiaal selecteren en dit buiten de context plaatsen van de alledaagse objecten waarin het normaal gesproken te zien is. In bovenstaand geval een podium voor messing, dat doormiddel van chemische reacties zo bewerkt is dat bijzondere patronen uít het materiaal naar voren komen.

WallPanels.jpg

Materialen

De materialen die wij geselecteerd hebben, zijn gekozen op basis van hun eigenschappen. Eigenschappen die normaal, in de vormen waarin wij ze allemaal kennen, helemaal niet zichtbaar zijn. Wij zien het als een uitdaging deze eigenschappen uit het materiaal naar boven te halen. Dit kan zijn door het te polijsten, op te ruwen, chemisch te bewerken of iedere andere techniek die van toepassing is op het specifieke materiaal. 

Specificaties

Een geselecteerde en afgewerkte schijf wordt geplaatst op een hoogwaardige backlight module (cri90+, 120led/pm). Het canvas is een gespoten paneel in een met fijnstructuur afgewerkte aluminium lijst.

Afmetingen

Hoogte 1310 mm

Breedte 960 mm

Diepte 50 mm

Heroes Against Corona

CLUB ATELIER EN GERALDINE KEMPER ORGANISEREN EEN VEILING VOOR DE HELDEN TEGEN CORONA. 

Op deze veiling kun je bieden op verschillende te gekke producten en diensten, waarvan de opbrengst 50/50 opgesplitst wordt. De ene helft gaat naar een benefietfestival voor de zorg: een groot feest voor alle zorgverleners en strijders die nu de klok rond werken om alles bij elkaar te houden.

Het tweede deel wordt geschonken aan het Rode kruis dat steun verleent aan GGD's en ziekenhuizen. BIED, WIN, DONEER & STEUN!

Voor dit mooie doel heeft Stunning een Frame beschikbaar gesteld met een een hoogglans gepolijste, messing basis. Jouw moment om een stukje Stunning in huis te halen en bij te dragen aan dit geweldige initiatief!

Meer uit onze Labels

Infinity

Golden oppertunities

Wandverlichting - Stunning - Terralux Pr

Terralux

In ontwikkeling - lichtgevende natuursteen panelen

Stunning247081%20-%202_edited.jpg

Mirror 8

Handpolished reflections