Infinite

Toen we hoorden dat niemand deze tafel voor ons kon maken, hebben we dit zelf gedaan

Twintig miljoen jaar oud

Een zwaar en zeldzaam object. Een tafelblad dat bestaat uit een lengte snede van een versteende boomstam van ruim 20 miljoen jaar oud. Een product van de natuur, getest door de tand des tijds.
Onze partner Xyleia natural interiors is er o.a. in gespecialiseerd van dit soort ruwe diamanten museumstukken te maken. 

In het selectieproces worden alleen de allermooiste stukken gekozen. Waar vervolgens door vakmanschap het mooiste in naar boven wordt gehaald.

Handpolished 316

Om van dit blad een tafel te maken heeft studio Stunning een onderstel ontwikkeld waarvan de kwaliteitseisen zich op het zelfde niveau bevinden. Beeldkenmerken van het blad zijn  uitgangspunten geworden in het ontwerp. Balans door contrast tussen vrije vorm en abstractie. Een ogenschijnlijk licht en rank onderstel van een centimeter dik massief roestvrijstaal. Met de hand gepolijst tot perfectie, waardoor de tafel zich als een 
kameleon aanpast aan zijn omgeving en de illusie wekt dat het zware blad zweeft.

Maison et Objet Parijs 

Omdat dit een zeer uniek blad betreft, konden hier niet meer dan 4 tafels van gemaakt worden. In deze combinatie zijn de tafels gepresenteerd op de Maison et Objet beurs in Parijs in januari 2020. Gepresenteerd door onze partner en dealer Xyleia - Natural Interiors uit Heeten te Nederland. In samen werking met hen is deze combinatie tot stand gekomen en allen verkocht voor de beurs was afgelopen.

Studioshoot van Infinite

Meer Longest

Infinity

Golden oppertunities

Longest Label Stunning Mirror.jpg

Divina

Don't be a pac-man

Stunning247081%20-%202_edited.jpg

Mirror

Testerdeste